KANT SAMMENLEGGBART HANDLENETT I RESIRKULERT POLYESTER

KANT SAMMENLEGGBART HANDLENETT I RESIRKULERT POLYESTER

Verdens mest miljøvennlige handlenett? I over to år har det blitt jobbet med Kant sammenleggbare handlenett for å få det så miljøvennlig som overhode mulig. Kvalitet og miljø er i fokus.

I 2018 kom en episode av Nrk’s Folkeopplysningen med Andreas Wahl der de tok for seg handlenett/totebag og standard bæreposer. Da hadde Kant allerede jobbet med sammenleggbart handlenett i Økologisk bomull i noen måneder og var klar for produksjon. Men etter NRK programmet kom på luften ble det full stopp og helomvending for Kant sammenleggbare handlenett prosjektet…

I Norge bruker vi 1 milliard plastposer hvert år. Handlenett i bomull må en bruke 7 100 ganger for å være miljøvennlig. Handlenett i Økologisk bomull må en bruke hele 20 000 ganger (eller om en får det til konfirmasjonen så må du bruke det til du fyller 70år).Det mest miljøvennlige alternativet til bæreposen er handlenett i Polyester. Det må kun brukes 10-12 ganger for å være miljøvennlig. Kants nye sammenleggbare handlenett er laget av RESIRKULERT POLYESTER, har smart kabinkrok, YKK kvalitets glidelås og 5års garanti. Mulig en bare må bruke det 7-8 ganger for å være miljøvennlig.

Fakta:
-1 milliard bæreposer brukes hvert år i lille Norge
-Handlenett i Økologisk bomull må en bruke 20 000 ganger

-Handlenett i bomull må en bruke 7 100 ganger
-Kants handlenett i Resirkulert Polyester må en bruke ca 7-8 ganger

Kant sammenleggbart handlenett er i produksjon disse dager og kommer ut til våren 2020.
I Kant butikken har vi en produksjons prøve som du kan komme å sjekke ut.