KANT HAR EN REBELSK STOREBROR

KANT HAR EN REBELSK STOREBROR

KANT® begynner å vokse seg til og ble i Juni hele 7år. Det er flere elementer som er grunnlaget for brandet, det være seg design, kvalitet, miljøvennlig for å nevne noen viktige. Og dette er noe som ligger i genene i brandet. Og med nettopp dette menes-, og her kommer den store overraskelsen for de fleste, at Kant har en eldre bror – nemlig SHIT® SKATEBOARD COMPANY, – hvor kompetanse på de overnevnte grunnleggende elementer er ifra.
SHIT® markerer sitt 20års jubileum i år. Det er fra SHIT® all kompetanse innen produktutvikling, produksjon, brand utvikling osv kommer fra.

SHIT® SKATEBOARD COMPANY ble etablert i Stavanger i år 2000 av Kim Stokke og Frode Goa. Der et vaskeekte Norsk skateboard merke med rullebrett, beskyttelsesutstyr, rullebrett deler, klær, sko og bagger i sin produkt portefølje.

Med erfaringen fra det verdensomspennende brandet SHIT®, så er KANT® brandet ekstremt lokalt forankret. KANT® er som slogan så enkelt beskriver «en refleksjon av Jæren».

På bildet over: Daglig Leder av SHIT, Lars Horpestad sammen med Frode Goa.

Kom innom å ta en titt! 😀

Ta en titt på www.shitskateboardcompany.com.